Літня школа в Університеті імені Адама Міцкевича у Познані

Кінцевий термін подачі документів до: 24 травня 2024 року

Контактна особа: Виговська Ольга Сергіївна, завідувач НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти Університету Грінченка, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2, к.207, тел.: 272 18 62; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

До уваги викладачів Київського столичного університету імені Бориса Грінченка!

Університет імені Адама Міцкевича у запрошує взяти участь у літній школі «Інтернаціоналізація та інтернаціоналізація вдома через віртуальний обмін: створення мотиваційного середовища для спільного міжнародного навчання онлайн (COIL)», яка проходитиме 16-22 червня 2024 року.

Навчання з інтернаціоналізації буде зосереджено на вступі до інтернаціоналізації, її різноманітних визначеннях та пов’язаних з нею аспектах, таких як глобальні тенденції та інклюзивність.

Навчання буде сфокусоване на:

  • Підготовці до COIL: прийняття традиційного викладання та навігація викликів для майбутнього освіти.
  • Дизайні проєкту COIL: встановлення чітких цілей, призначення відповідних завдань і вибір ефективних інструментів для міжкультурної онлайн співпраці.
  • Вивченні різноманітних форматів COIL: від окремих уроків до спільних курсів, розуміння спектру можливостей
  • Використанні можливостей і викликів міждисциплінарних курсів COIL: стратегії для вчителів і студентів, щоб подолати навчальні бар’єри
  • Демонстрації проєктів AMU та найкращих світових практик: черпайте натхнення для впровадження COIL у вашому університеті
  • Плануванні власних підприємств: практичний семінар із розробки проєктів COIL для успішної реалізації.
  • Учасників буде забезпечено транспортом, проживанням, харчуванням. Навчання завершиться отриманням сертифіката.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно підготувати наступні документи англійською мовою:

  • CV в форматі Europass.
  • Мотиваційний лист (до 1 сторінки), в якому потрібно дати відповідь на питання: Чого б ви хотіли навчитися під час літньої школи?

Документи необхідно надіслати на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

AMU

 
Створено: 10/05/2024 11:05